Blogia
fernandomalo

“Enfangat” en Gerona. Encuentro de ceramistas.

“Enfangat” en Gerona. Encuentro de ceramistas.

Hoy antes del desayuno, he compartido esta información en la web, los colegas de Gerona repiten “Enfanga’t” por segundo año, esta vez cuatro días en semana santa.
Ya esta abierto el periodo de inscripción, seguro que se puede pasar una buena experiencia esos días en Gerona.
Más información en:
http://www.enfangat.net/


Objectius:
- Volem donar formació tècnica d’alt nivell per a professionals, artistes, estudiants d’art o tecnologia, així com també per aficionats de la ceràmica.
- Convertir-les en un punt de trobada entre els ceramistes, que permetin dins d’un marc de treball col•lectiu, intercanviar idees, tècniques, mètodes de producció i trucs personals.
- També volem gaudir del treball en directe de ceramistes de renom internacional, conèixer els seus mètodes i idees sobre la tècnica desenvolupada per ells, les aportacions a tècniques tradicionals, els seus descobriments assolits al llarg d’anys d’investigació en el seu treball tècnic i artístic, i poder percebre el llenguatge i el contingut de la seva obra.
- Construir un lloc per relacionar-se tota la gent vinculada al mon de la ceràmica i per aprofundir en el coneixement d’una activitat artística que te profundes i marcades característiques de caire tècnic, científic i d’investigació; Física (comportament dels materials, temperatura i tipus de cocció, resistència tèrmica, plasticitat, duresa, contracció, etc) i Química (formulació de les pastes i dels esmalts, etc). Un espai d’intercanvi d’informació tan de caire tècnic com de conceptes relacionats amb la manera de produir, què s’elabora, i per què.
- Per tant voldriem fer de les Jornades un espai fòrum per artesans, artistes, científics, dissenyadors, estudiosos del art, empresaris de materials i maquinaria per la ceràmica, junt amb estudiants universitaris, de batxillerat artístic i d’acadèmies d’art, professors, col•leccionistes i persones que de la ceràmica han fet una afició.

0 comentarios